22kw systemlader2021-03-09T15:17:11+01:00

22kw (32 A) Systemlader (400v 3fase) 

EN+ er designet med tanke på bruk i borettslag, boligsameier og for bedrifter med fellesparkering for ansatte og kunder.

EN+ er et åpent (OCPP), intelligent nettsentrisk ladesystem som gir mulighet for prioritert dynamisk lastbalansering som fordeler tilgjengelig kapasitet i det elektriske anlegget mellom de til enhver tid tilkoplede ladbare biler.

Hver enkelt ladestasjon inneholder en godkjent strømmåler som logger og måler all bruk av ladestasjonen til korrekt bruker.

Ladekort

Alle beboere får et eget ladekort (RFID) for å starte og stoppe ladesesjonen ved alle borettslaget/sameiets ladestasjoner. Ladestasjonene er ‘’låst’’ og kan ikke startes/brukes av andre enn de som har godkjent ladekort for dette parkeringsanlegget. Når ladesesjonen er startet er også kontaktene i bilen og i ladestasjonen fysisk låst inntil ladesesjonen er stanset.

Kommunikasjon

Alle ladestasjonene er knyttet til nettet via innebyggede kommunikasjonsmoduler (alle ladestasjoner er seriekoblet og tilknyttet gateway med 4G simkort.  Dette betyr at alle ladestasjonene kan fjernstyres via nettet for betalingsløsninger, lastbalansering og softwareoppdateringer. All kommunikasjon er kryptert og er godkjent for GDPR krav.

Ladekabel

Ladestasjoner tilknyttes elbilen via en Type 2 ladekabel som alle ladbare kjøretøy bruker. Vi kan også levere tilleggskabler med Type 2 «socket» (tilkopling) i ulike lengder til de aller fleste kjøretøy. EN+ bruker Type 2 kabel med Modus 3 lademønster noe som er en felles løsning for alle ladbare biler som selges i Europa i dag. Ladekabel følger ikke med ladestasjonen.

Teknisk spesifisering

Ladestasjonene har standard IEC 62196, tåler fuktighet 5% – 90%, temperatur -30 til +50, innebygd B-vern/DC-vern, 3 kg, mål 356*221*136mm

Brukermanualer

Brukermanual_AC022K-BE-24_V1.1_20180629

 

Bestill ladestasjon